BANANAS!*

December 22, 2010

Fredrik interviews Steve Condie

Filed under: News — admin @ 11:58 am

Steve Condie is the lawyer representing the banana workers in the ongoing Tellez vs. Dole case. Fredrik Gertten met him this summer in Los Angeles inside LA Superiour Court and discussed what’s happening next in the case.

2 Comments

  1. […] Fredrik interviews Steve Condie […]

    Pingback by Another day in court for Dole Food Co | BANANAS!* — July 29, 2012 @ 4:54 pm

  2. Den stora Cancer världen lider av idag kan många tycka att det är USA för deras utländska politic och nog är det så. Med allt vi kan idag se, lögner för krig och ekonomisk vinning över männskliga rättigheter.
    Men jag ser nåt mer mörk nåt mer ond och fel med världen. Om ett företag växr så stor att ingen äger den utan den är en entitet som växer och växer och inte kan styra sig själv utan görs av människor deras ordförande. C.E.O. som har skolas att göra sitt jobb och den bästa dem kan göra det ända dem måste göra för ekonomisk vinning att ge sig på en filmskapare eller banan arbetare som utgör en fara för bolaget. En bolag som inte har en själ som ej är mänsklig oavsätt om den ser ut att styras av människor har detta bolag tagit ett eget liv som ingen kan stoppa även om man vill skulle nån ordförande vilja ändra nåt som ger mindre vinning skulle han få sparken och en annan skulle fortsätta . bolaget har makten den kräver att växa oavsätt vad som står framför den ingen girihet eller människor att skylja på utan en entitet som bara finns och kräver att finnas. detta är vår tids största ondska den leder och köper politiker i länder som USA och resten av världen. hur kan man försvara sig mot detta monster. vi kommer att inse detta när det är för sent. vi kommer att förlura.

    Comment by revolucionario — August 23, 2012 @ 11:12 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress